Малко отговори

Здравейте.
От около 3 месеца "Някъде, над покривите на града" живее (отчасти само, разбира се) в книжно тяло.
Най-накрая успях да събера мотивация да я направя тази книжка. За което трябва да благодаря на Данка, Емо и особено много на П., който ми беше морална подкрепа да не се откажа. 
Благодаря и на "Страничка без име", които са публикували линк към книжарницата, от където може да бъде закупена книжката. И понеже виждам, че хора задават въпроси там, а аз все така държа да нямам профил във Фейсбук, ще отговоря тук, макар че едва ли този блог има читатели (след като в него няма нищо за четене...). 
1. От къде може да бъде закупена книгата:
 САМО от книжарницата на izdavam.com.
Книгата се продава само онлайн и само там. Избрах тях, понеже вариантът "печат при поръчка" ми се струва най-удачен. Ако някой иска книжка - ще си поръча и ще му я отпечатат, ако никой не иска, аз няма да се чудя какво да правя с някакви тиражи, както е обичайната практика. 
2. Как може да се поръча книгата - регистрирате се в сайта и поръчвате, както е във всеки онлайн магазин. При евентуални затруднения със системата на izdavam.com можете да пишете на support@izdavam.com и в мейла да заявите поръчката си, или да позвъните в рамките на работния ден на телефон 0894/468-901.
3. Каква е цената на книгата - 15 лева. Доколкото знам, при количества печатницата прави отстъпки.
4. Ще продължи ли да съществува "Страничка без име" - на това могат да отговорят само създателите на тази страница. 
Аз мога да отговоря само на госпожата, попитала дали caribiana е сложила забрана (?) страницата да съществува. Та... не, не е. Caribiana не е слагала подобна забрана. 
Но ако тук някога е имало n на брой стихотворения, няма как в "Страничка без име" бъдат публикувани n+(нито дори n+1) мои стихчета, нали така.