Ти, моя милост и другите в мен :)

Ти познаваш всичките ми аз.
Нежната, гальовна като коте,
другата - препила с тишина,
измълчала чак до край живота.
Лошата - ядосана и гневна.
Лиглата, която те разсмива.
Сръдлата, която те изнервя.
Влюбената - истински щастлива.
Тъжната...а тя те натъжава...
И онази, дето се страхува.
Спящата Красавица. И жабата.
(И при двете става със целуване.)
Доверчивата, наивна чак до глупост.
Умната (понякога се случва).
Половинката ти абсолютна лудост.
И онази, дето е заключила
кулата си с десет катинара,
тъй като светът навън я плаши.
Ти познаваш цялата ми шареност.
Всичките жени във мен познаваш.
И те всички искат да останеш.
Искат да ги искаш всички, всички!
Да ти кажа ли една мъничка тайна?
Всички ние много те обичаме.

50 коментара:

  1. :w bezuslovno...http://www.youtube.com/watch?v=e0EUpTkGAXg&NR=1

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотно е! И стихът, и всичките ти "аз".

    ОтговорИзтриване
  3. Само тва ли сте, ялате ми повече! Требе си му повече разнообразие на женския индивид, че това тука не може да впечатли див шизофреник.

    Къде са лекарката, искаща да стане астронавт, безвъзвратно влюбената, обаче в следствие на кофти сложен силикон превърнала се в сериен убиец на мутирали охлюви, къде е плеймейтката или пък вживялата се в ролята на праисторическа мома, завързала интимна връзка с мамут, алкохоличка? И много, много други. Усещам силен недостатък на женското :P

    хубави стихове, с приятен ритъм и... вземи да пишеш зле, че да има какво да коментирам :)

    ОтговорИзтриване
  4. ееее луничке как ме развълнува с тез думинки ^^ и не като по принцип... пресъздаваш всичките етапи на влюбена и обичаща жена.. много си ми цветна и слънчеподобна да знаеш :g

    ОтговорИзтриване
  5. Данка, Петя - благодаря ви, момичета :)
    Валя, ми шаренко съм. Ама всички сме така, нали :)
    Трубадуре, нищо не може да убегне от опитното ти око на див шизофреник! Как само ме прозря и издаде онова, дето исках да запазя в тайна. Поне онова с астронавта е на 100% вярно. Но у мен лекарка -тц, има по скоро шаманка някаква, лечителка и магесница, ама онова с праисторическата мома и мамута ми хареса /щот ми напомни за мен и змея, то по онова време като е нямало змейове, на мамути са налитали момите/ и съвсем на ухо - ни едно мое аз не е убиец на мутирали охлюви, ама имам едно особено ивъл ми, което като се разгневи, застава привидно кротко и с каменно изражение, но духа му напуска тялото ми, въоръжен с една права лопата и млати наред. Иначе изглежда сякаш само убивам с поглед, бързо и безболезнено. Щот още не съм се усъвършенствала. Иска ми се да е бавно и мъчително. И още има, но нека са изненада :) Още не съм почнала да водя диалози в монологична форма, ама се уча от най-добрия :p

    ОтговорИзтриване
  6. бива, бива, ама още трябват, че нещо не е пълна картинката, има потенциал, ама някак нереализиран - трябват напълно обособени жени да прозират (чисто душевно). Прозрачните гащи и деколтета са напълно приемливи, желани и като цяло - нямаме никакви възражения относно тях.

    Но особено важно е да споменем колко много се радваме от влечението Ви към мамутите, подобни прояви ни показват, че може би има шанс за нацията :)

    ОтговорИзтриване
  7. не за нацията, за човечеството направо! Тъй си е, една грижовница дреме в мен, някъде из навалицата. Душата и - с прозрачни гащи и ... нищо повече. Щот е загрижена за много неща, включително и преплакването на мъжките чисто духовни погледи.
    Още трябвали... аз тези не мога да преброя и озаптя, ако и още се заселят, такова меле ще настане, че поне едно биполярно разстройство не ми мърда.

    ОтговорИзтриване
  8. Бе може би прозрачните гащи не са толкова добра идея, след като някъде в уравнението влезе неизвестната величина на разстройството. Въпреки че второто ми чуФство ми подсказва, че не си имала предвид баш такова разстройство, за каквото аз мисля, ама и няма как да разбера, след като използваш такива завъртяни, купешки думи.

    Иначе, в крайна сметка, количеството люде зад едно лице са важни дотолкова, доколкото опозиращата половинка е богата духовно и колко големи са желанията й за греховна плът и мамутски ласки. Вие там шаманестите сте поне добре в това отношение - колко и да изфирясате все ще се намери още по-ненормален да си говори с някоя праскова и чрез нея да ти реди любовни слова. Обаче какво става, след като такава личност се сблъска с напълно нормална, скучна, делнична гад, която не желае нищо повече от ефирни нощници.

    И ше ми викаш, че ти можеш да пишеш дълго без да има смисъл, ай да те видим как ще отговориш на това.

    ОтговорИзтриване
  9. Ще отговоря подобаващо :))
    Съвсем си прав за прозрачните гащи, щото бидейки нахлузени връз иначе голата ми душа, която своевременно е получила въпросното биполярно разстройство, предполагат грозна гледка... Ама няма начин. Рискове има навсякъде. Тези всичките в мен съвсем не са приказно прекрасни до една, даже смея да твърдя че са приказно ужасни. Лоши приказни геройчета сме ние :) И съвсем не сме добре в никое отношение, щот светът е пълен предимно с моносъздания*, за които единственото важно нещо е онова под ефирната нощница, и те, въпросните създания, никога не са говорили ни с праскови, ни с люляци, ни дори с джанката в двора на бай Добри. Тъй че всички ние, дето обитаваме това тяло си оставаме тъжни, самотни и нечули пукнато любовно слово, в следствие на което се невротизираме и ни избива на агресия първо към себе си, после една към друга и накрая към целия останал нищонеподозиращ свят. Мъка-мъка...
    *моносъздания - според една от нас това са тела, обитавани само и единствено от една личност, което ги прави непростимо скучни и незаслужаващи нашето либезну фнимание. Другите са съгласни с нея.
    пп - не знам за смисъла, но дългите изречения рулз!

    ОтговорИзтриване
  10. Аз предполагах (даже предположих), че душевният катаклизъм тепърва предстои и че душата все още е запазила някаква що-годе прилична голота.
    Иначе ние, от института по сексуална мамутология, далеч не квичим за хрисими душици, ние си падаме по екшъна (да го наблюдаваме, все пак сме асексуални, науката изисква жертви и т.н.) и много се радваме когато попаднем на такава като теб, която според собствените си думи е в постоянна колизия със себе си, света и модните си влечения, затвърждавайки нашите опасения, че е облякла нощница (без значение колко телеснотии се виждат под нея) насред деня. Има да пишем много време, да попълваме доклади, да правим таблици, да смятаме вариации, все още сме далеч от крайно становище (далеч сме и от някаква идея, да знаем точно какво правим), но се радваме, че днес регистрирахме прогрес.

    ОтговорИзтриване
  11. А наясно ли сте вие, от вашия институт с каква ценна находка сте се сдобили!? Спокойно можете да зарежете всички други изследвани субекти и обекти и да се посветите изцяло на нас (не казвам мен, да не се обиди някоя) и можете да бъдете спокойни, че ще има мат'рял за няколко (седем-осемстотин) тома нАучна литература по въпроса, да не говорим за доклади, рапорти, таблици и прочее помощни бумащини. Сега вместо да се радвате така унило на днешния прогрес, вземете ударете по една наздравица с коктейла, носещ звучното название череклеме (в случай, че не сте запознати с рецептата - мастика+ракия в съотношение на око), пък после запрятайте ръкави и пишете, че доста писане ви чака. Подозирам :)

    ОтговорИзтриване
  12. Така ли му викали? Ние на тоз коктейл му викаме "питейна вода", че тая от чешмата е много по-кафеникаво-оранжева дори от най-сериозния разтвор, съдържащ уиски и нечия урина (експериментираме сериозно).

    Цял отдел сме ви отделили, даже скоро и цялата сграда (една много, много порутена барака) - мамутологията не е толкова популярна като навремето, когато все пак имаше живи индивиди, но и на техните любовници, любителки, групита и подобни много се радваме, че инак ще ни закрият.

    ОтговорИзтриване
  13. Ама нямате ли си хич никакви мамути при вас :( Даже и препарирани... И змейове нямате, вярвам... Ми как си мислите, че ще ме спечелите с някаква си барака, при това само много, много порутена. Не е ли преживяла няколко природни катаклизма, шест войни, осемдесет бомбардировки, нашествие от термити, роми и други подобни, не са ли минавали върху останките на останките ѝ стада от побеснели диви прасета, не ми я хвалете. За да ме впечатли една сграда, трябва да е тотално заличена от лицето на земята. Иначе ми е скучно. Аз обичам да ми е трудно. Ама, айде, от мен да мине, стягам куфарите на всичките в мен и тия дни някъде ни очаквайте. Ще дойдем, ще дорутим сградата и ако се налага, ще ви препарираме мамут. Не искаме да закрият този ваш забележителен институт. Поне 5-6 от нас са му фенки, а 3-4 подозират, че именно вие се криете зад тайнствения псевдоним 'група британски учени', известни с блестящите си открия в областта на всичко, за което човек не би и предположил, че се правят изследвания.

    ОтговорИзтриване
  14. Верно си требе подкрепа, че а ни закриха, а сме се прибрали вкъщи, а жените ни пребиха. Тъй като това жена, дето не е мамутолюбима не е си работа. Тва е толкова диво и шашаво по целата глава, че не е за разправия. И не, не по вашия апокалиптичен начин, ами по един доста по-битов, доста по-болезнен и срамен за учения човек начин.

    Бтв, бараката е от ламарина все пак - тва рутене няма :)

    ОтговорИзтриване
  15. Аз като дойда с оксижена, ще видим какво има и какво няма. За няколко часа ще я направя на спици за чадъри. И това е добре, ми се струва, щото в случай, че въпреки истинското находище дет съм за науката, все пак се появи някое нищонеразбиращо министерство и реши да ви закрие научната дейност, ще можете да се преквалифицирате във фабрика за чадъри. Не бива да оставяме учЕните на произвола на съдбата и шамарите на немамутолюбимите им жени. Ред и справедливост са нужни тук! И кой, ако не аз (ние) можем да ги осигурим, м?

    ОтговорИзтриване
  16. Как па никой не посмя да ни припари в пиесата... Въпреки че (гледано отстрани) изглежда все едно си пишат няколко трупи от по петнайсе-двайсе чиляка, ма въпреки това...

    Хубаво стихотворение си остава онова отгоре :)

    ОтговорИзтриване
  17. Как па да посмее, ми кажи. Подозирам читателите на този блог в абсолютна нормалност :) Което е странно, имайки предвид авторката, ама карай. Пък и ние с теб, както мъдро си забелязал, сме една достатъчна тълпа.
    Зарежи стихотворението горе и си признай - не е ли поне мъничко гениална пиесата, а? А? Поне ей толкоз нá мъничко не е ли!? Чиста проба гениалност е, мен ако питаш :p

    ОтговорИзтриване
  18. Трубадуре, а кой да се намеси бе, човек?! Тук четат главно нежни души, за които вашият мамут се явява като представа, далеко разминаваща се с обичайната за Карибиана нежна, меланхолична, романтична ддевойка, битуваща в масовото читателско съзнание, и по този начин се създава един луфт между очаквано и реално получено, който луфт е непреодолим за тези хора, и който те просто предпочитат да не виждат, което включва и липсата на коментарите, които ти търсиш, а те не пускат за твое най-голямо съжаление, което пък аз мога да оталожа със своето включване, макар взаимното неразбиране да е дълбоко проникнато в мен и поезията, поради което не мога да се произнеса професионално за стиха, но пък мога да кажа, че се чувстваме твърде малобройни, като в "чувстваме" имам предвид аз и останалите, които населяваме пространството между ушите ми и още едно пространство, ма за него нема да говоря, че ще ме нарекат вулгарен, въпреки че най-често казват, че с него мислим ние, мъжете, но както и дае, да се върна на мисълта, а тя беше, че сме твърде малко, за да бъдем забележима част от множественото общество, което засега води дискусията, а пък се чувствам неспособен да намеря подходяща романтично-жалейна музика от ютуб, че да привлека с коментари други, които да се опитат да ме засенчат, тъй че кротко си мълча и даже още сега напускам, изчаквайки единствено да се уверя, че покривам норматива за дължина на изречение, който макар и неуточнен, все пак си стои като изискване, за да бъде приет един коментар като част от вашата прословута пиеса, в която аз имам само епизодична роля, която напускам сега, с бледата надежда, че все пак съм сторил всичко по силите си, за да съставя едно некратко и смислено въпреки това изречение.

    ОтговорИзтриване
  19. ИиииИ! Тазгодишният Оскар за най-дълго изречение отива прииии...Гост!
    Аплодисменти, дами и господа!
    Гост, да ти кажа насаме - не си следил пиесата Фнимателно - целта е не само дълги изречения, а и безсмислени такива, тоест държим на умението да употребяваме много думи, които навързани една след друга не казват нищо смислено. Тренирай за следващите Оскари!

    ОтговорИзтриване
  20. Гост, ко не бех женен и не бях юбер хетеросексуалната гад, дето съм, с много дебел косъм, щех да ти предложа те тука, на мига направо. Много люто изречение изпраска. Ма права е карибианата - много смисъл ми се чини, че съдържа в себе си, пък много голяма липса на порнография усетих в него :)

    Карибиана, как да ти викам накратко без да се обидиш? Засега клоня към "кариб", ама ми се струва, че ще ми цепнеш веждата, ако започна да се обръщам към теб така.

    ОтговорИзтриване
  21. И 'ей, шш' да ми викаш, пак ще си останеш с цяла вежда. Както ти е на сърце - тъй. Аз претенции към кодовите имена нямам. Кариб звучи някак странно, обаче, и всички в мен се ослушват старателно, с цел някоя да се познае. Ако не се познае, другите ще я принудят.

    ОтговорИзтриване
  22. Баси, Трубадуре, правописните грешки не са ли достатъчна порнография с българския език, която да задоволи твоите изтънчени и, като гледам, преситени със екзотика сетива, които явно не са задоволени от тоя словоблудстващ синтактичен мастодонт, за който получих оскар, от Карибиана, която предполагам, че можеш да наричаш накратко Иби, с което се надявам, че доставям удовлетворение на порнографската ти душа, и надявайки се, че то ще бъде голямо като моето, защото наистина се чувствам полъскан от получаването на статуетката, която мисля, че може да се използва в някой порно филм не по-зле от някой от чадърите, които ще произведете от дезинтеграцията на института по мамутология или който и да било кашалот.

    ОтговорИзтриване
  23. Гост, съвсем се бъгна, бе момче! Поемай си дъх, ща замоля, не се вживявай тъй в дългите изречения. И внимавай кви предложения даваш, щот може и да се приемат и на тогаз не знам как ще са твоите вежди :D Ма ме кефи Иби, честно казано. Звучи като мацка с налудничав поглед, параноя, страх от тъмно и високо и липса на страх от зомбита, вампири, таласъми, извънземни, духове, смърт, вещицата от Блеър и знам какво направи миналото лято. Звучи като мен :))
    А що ви избива на порнография и двамата, не знам. Щот е розов блога сигурно, а? И вие, с тези нежни души ... еххх...
    Ще взема да ви оставя насаме, че доста сте се онежностили един към друг.

    ОтговорИзтриване
  24. Иби (мега е), ако ни оставиш сами то направо противоречиш на цялата пиеса, на всичко, за което говорехме досега, направо ще плюнеш в лицето на битието и ще му се смееш, и ще му кажеш, че е лешпер. Тъй като тук става въпрос за нещо много по-дълбоко от еднодневното романтичене (няма такава дума) и селскостопански еротични набези с аграрно-биволски характер. Тук говорим за проправяне на път за всички онези забравени и независими люде, гледащи всяка нощ луната и мислещи си "не може да бъде" - демек избраните, останалите говеда, докато гледат луната си викат "защо ми пречиш да спя".
    Което ми напомня - ти оправи ли си съня или още незаспалата ти душевна душевност скита из интернетя в търсене на истината, справедливостта и точно хвърлената кубинка?

    Гост, не ни заричай така, и без това сме само на един ритник от осъществяване на глупавите си идеи :)

    ОтговорИзтриване
  25. Няма бе, тва беше само заплаха. Аз не се оттеглям току-тъй ни от бойни полета, ни от приказки, ни от пиеси, особено от пиеси като тази - високоинтелигентни, смислени, изпълнени с житейска мъдрост, философски прозрения, дълбоко лично човешки и в същото време - поразяващо всеобщи (Ъъъ?). Само плаша, да ви взема страха, а взема ли го - какво ви остава... нищо, само въпросната Луна, която се хили небрежно и отговаря на избраните "Може, може, сичко може...", а на останалите или изобщо не отговаря и просто продължава да им пречи, или отговаря (когато е особено разговорлива) "Защото мога!". Та, не съм сигурна какво точно исках да кажа, важното е, че казах нещо. Понеже имам реплики в пиесата. Йеей!
    А сънят при мен иде как си ще. И не, не е замесена Луната. Което не значи, че не съм лунатична...или поне едно мое аз не е. Спя на порции от по 2 часа през няколко часа. Та нейде из малките часове на нощта обикновено съм будна и се шляя насам-натам, ама вече не чакам кубинката, щот ясно, че си по джапанки, лято е, все пак... Търся само истината и справедливостта. Из дебрите на Диабло. Което е доста по-добре от собствените ми дебри, щот из мен живеят много повече и по-страшни чудовища. Освен тва живеят и разни блестящи идеи, които неистово искат да ги осъществя, а като го направя, се оказва, че са пълни глупости... Ама къде забих сега...Я обратно насред аграрната романтика и селкостопанската еротика на пиесата... Докарай трактора, без него ни една романтика не е романтична и ни една еротика не е еротична. Колкото и мамути и говорещи праскови да има наоколо.

    ОтговорИзтриване
  26. kyde ostana poeziyata v tova cunami ot dumi ne znam, mai pravata lopata tryabva da vleze po prednaznachenie....meshduvprochem,ako moga da ya vzema nazaem che i az imam malko rabota da vyrsha s neya...v ochakvane na priyaten briz,a ne cunamita...lek den :s

    ОтговорИзтриване
  27. Поезията остава до думичките "написа caribiana в 13:03 ".
    Оттам насетне е проза. Драматична, истинска, изпълнена със сълзи и превратности като живота. Без предварителен сценарий, без режисура, без право на избор на роля. Без готови реплики и без суфльори. Импровизираш на момента, но ако не можеш да го усетиш и почувстваш в цялата му пълнота си аут. Тъй е в живия живот. И в нашия малък селски театър сред полето. :D

    ОтговорИзтриване
  28. Ох, не знам за вас, но на мен ми хрумва сценарии за любовна тройка между трактор, мамут и кашалот. Трубадура ще отговаря за порно сцените, щот явно му се отдават, а аз ще отговарям да се пазя далече от по-горещите изпълнения. А Карибиана няма да я намесваме, щото тя е страшно уклончива при отговорите. :P
    Все пак тя може да интегрира филма в Диабло, с което да смае всички, щото само тя ще знае, че артефакта необходим за преодоляването на нивото е оскар, скрит в говореща любовни извлияния праскова...

    ОтговорИзтриване
  29. Аграрна техно-еротика усещам. Като добавим Оскар-а (за гламур) и един-два чадъра (ей така, да има) мисля, че трубадурът може да създаде най-добрата порнодрама форевър енд евър.
    Само не разбрах мен що така ме отлъчи :( Искам и аз да отговарям пък! Най-добре отговарям за безотговорните неща.

    ОтговорИзтриване
  30. Мечтата ми от дете е да съм порно режисьор. Бтв, иби, може да е лято, ама карам по твойто повествование, че по-преди някоя друга творба писа, че тичаш боса из шубраците та и аз да не остана по-назад. Което не значи, че не си нося кубинките в торбата, барабар с алпинистките обуща. Тъй че има с какво да те умеря, стига да те мерна, че само краката ти нещо се мяркат в тъмнината, останалото забулено от сенки и реплики на цял екран, та от субтитри не мога да видя филма.
    Иби, пък, ако ти се отговаря толкова много за нещо, ще те вземем да чистиш телесните остатъци, след като заснеме сцената. Да знаеш - тракторът тече, китът е примадона, мамутът е леко разложен, чадърите за ръждясали...
    Ъъ, тва порно не ми харесва - екстравагантно ми е много, ще ходя да си гледам мечо пух.
    Джапанките са кофти, такова нямам. :)

    ОтговорИзтриване
  31. значи, връзваш връзката на дясната кубинка за връзката на лявата кубинка и си образуваш едно великолепно оръжие за покосяване на търчащи из шубраците крака. Мяташ го, уцелваш въпросните, то ги заплита, те се спъват и иначе гордата им притежателка се просва с достойнство на поляната, асфалта, из тръните или където я завари падението.
    А порното ти си го измисли такова, ако зависеше от мен, тракторът щеше да е в разцвета на силите си, много шайни и с много хром, китът щеше да е дащна мацка, а мамутът щеше да е вечно разположен. И аз нямаше да има какво да чистя.
    Що мечо пух? Грижовните мечета!
    чак почнах да ти завиждам :(
    аз отивам да работя съвсем прозаично и скучно и безмузно

    ОтговорИзтриване
  32. Просто е излязъл нов Пух и трябва да се гледам. В твоите гори обаче много интересни явления има - асфалт например. Въпреки че, ако като се целех беше неприлично близо до една клисура и бая щеше да си попадаш, но обущата само се отъркаха в босата пета и не успяха да вържат възел около глезените.Иначе не виждам какво му е неразположеното на разлагащия се мамут. Пичът си е готов за подвизи, вярно, може да загуби някой друг чарколяк по време на снимките, но ще му мислим тогава, когато това вземе, че се случи. А грижовните мечета отдавна останаха в миналото - те бяха просто период, нещо като лесбийския ми такъв :P

    ОтговорИзтриване
  33. Иии, и аз снощи си го свалих новия Пух, ама още не съм го гледала. Чакам да ми стане достатъчно пуховско настроението.
    Пък то в моите гори не само асфалт има, ама тва е - не остана девствен лес на тая Земя.
    А теб кое те накара да излезеш от лесбийския период, м? Щот ако погледнем нещата реално - лесбийство е да си падаш по жени. Таа, Гост ли те накара да зарежеш лесбийството, а? Заподозрях ви аз вече. Отиде...

    ОтговорИзтриване
  34. Хъм, Карибиана, ти имаш частта с правите лопати и диабло героите. И само ми кажи дали ако падението те свари вкъщи ще се проснеш на леглото, или директно на кухненската маса? :P
    Трубадуре, ти не плюй джапанките, щото аз имам едни сини, гумени, които са ми другари в живота от 7-8 години и досега само емблемите им са паднали.

    ОтговорИзтриване
  35. ха, че то ако е на леглото, какво падение е! Чисто полягване си е. На масата за кво - ще ме транжирате ли? Аз викам - под масата. Най му прилича на едно падение да е под масата, когато иде реч за домашни условия.
    (между другото - с трубадура. относно джапанките. никога не съм притежавала подбни обуща, ако мога тъй да ги нарека. и не ща да притежавам)
    А какво ще правя с правата лопата? Доразвий сценария, моля те :)

    ОтговорИзтриване
  36. Аз като гледам как се развива диалога ми е чудно дали не е време правата лопата вярно да влезе в употреба да ни накара да си преразгледаме приоритетите. Както предложи данка по-нагоре.
    не е си работа джапанката обаче - тва за нищо не блъска. лошото е обаче, лятото - без значение дали е вървеж по пясък или по асфалт - много режат нежните стъпалца. Затва си юрим с галошите и съм голем.
    Иби, кво носиш тогава летоска?

    ОтговорИзтриване
  37. белички сандалки :) Ама с тях не ми е готино да скачам в локвите.
    Аз предлагам да си организираме бой с прави лопати. Много удобни са, могат да се ползват като копия, джедайски мечове, или просто като лопата, с която да млатнеш някого в анфас, зад тила или по темето.

    ОтговорИзтриване
  38. Иби, (мали Трубадура ме зарази) а ти как мислиш, че тракторът ще се включи в груповата копулация? И не ми говорете срещу джапанките, щото летем ще ходя 4 км по горещ асфалт с чорапи и маратонки само ако искам да убия домакините си без веществени доказателства. Не - мерси! А джапанките имат и още много полезни употреби в тоалетната, банята, басейна, леглото...
    А пантофи да носят тия, дето не могат да пикаят прави. :Р

    ОтговорИзтриване
  39. като каза банята, я тичкай да вземеш един хладен душ, едно, щот днес си е жега, и друго - щот доста си се сгорещил май :D
    Щом се опитваш и декора да вкараш в копулация... не е на добре работата.

    ОтговорИзтриване
  40. Аз само да ви кажа, че днеска съм у най-горещата точка у страната, тъй че - тихо. Поне така казаха по новостите, ся гледам духа вятър, ще ми отвее гащите от простора. Ама, иби, яка логика вадиш, ние искаме да омешаме арматурно желязо, зомби и кит, ама като гост вкара некви маси и легла - изведнъж той стана краен :)
    Инак, едни от най-яките падения са тези върху кревати, щу срам бере човек там... не е за приказка

    ОтговорИзтриване
  41. Аа, тва аз не знам, мъжете знаят за леглото и срама :D
    Не, че е краен гост, само малко преентусиазиран ми се струва. То в тези неща нищо не е достатъчно крайно, стига цялата дружина да е с едни и същи предпочитания.

    ОтговорИзтриване
  42. Хей! Аз съм бил краен?! А кой ми заклеймява джапанките? Право на всеки човек е да има или няма джапанки и не е позволено да се заявява, че за нищо не стават, ако ти за нищо не можеш да ги използваш. Да не говорим, че имам един много особен спомен за това как една чехла се наложи да бъде изпрана, след като беше попила някаква доста странна субстанция, а от там и миризма. Резултатът беше всепроникващ... Така че съм твърдо за гумените джапанки и простото решение със сапуна (в краен случай хипохлорид) и готово.
    Благодаря за отделеното време - фръц! :Р

    ОтговорИзтриване
  43. хахах! Щи кажа фръц! Я не се дръж като човек, носещ пантофи! Какво е тва фръц? М?

    ОтговорИзтриване
  44. Кх, кх... всъщност си взех душ... :Д Ма не щото ти каза, а щото при мен беше станало толкова зле, сякаш току-що сме заснели финалната сцена на порнодрамата, включваща обилно изхвърляне на пот, морска вода и машинно масло. Добре де, май главно пот, но предполагам можеш да си представиш желанието, с което последвах съвета ти, знаейки, че в този момент ти съвестно работиш или поне симулираш, мечтаейки си за това, което аз имам на пет метра разстояние - душ. :Р

    ОтговорИзтриване
  45. o.k. az si ostavam v 13:13 ( plus nyakolko minutki za pravata lopata) ..ostanaloto go namiram navsyakyde... :n

    ОтговорИзтриване
  46. http://www.youtube.com/watch?v=YnM9Q2h6SAg&feature=related

    ОтговорИзтриване
  47. Гост, съвсем не се преструвах, наистина се трудих днес, при това - усърдно. Изтрудих всичко, което си бях поставила за цел. Освен това що си мислиш, че съм нямала душ на 5 метра от себе си? Имах, разбира се. В офиса сиииичко има! И климатик, най-вече, поради което ми е трудно да си представя твоята представа :p Много си натуралистичен и ти! Дай по-софт, а.
    Данка, бъди малко снизходителна, де. Навсякъде има простотия, да (но както казва гост - простотията е велико изкуство) а нашата пиеса в няколко действия си беше част от това велико изкуство. Аз лично много я харесах. Подейства ми супер освежаващо и освобождаващо. Някак ми е непосилно да седя и роня сълзи 24/7, то бива-може меланхолия, ама само една от всички в мен е такава. Уатевър. За днес минах всички фази на емоционалността си. Сега остава да безделнича известно време и после да сънувам нещо хубаво :)

    ОтговорИзтриване
  48. oo,neee, cari, ne e prostotiya...gotini ste...samo deto men me izbiva na mylchanie ot izvestno vreme...moshe shtot v bachkaneto mi se nalaga da govorya dosta,po prichini koito nema da pisha,che moshe nekoi kolega da gi zachete...ili poradi studa...tuk varira meshdu 15-22...:f

    ОтговорИзтриване
  49. ооо,колко сладко стихчееее ....

    ОтговорИзтриване
  50. :)
    и продължаваме да ставаме все повече (и съответно да го обичаме повече, ама ...какво от това...

    ОтговорИзтриване